PLANNING

Mijn streven is om gemiddeld 3 nestjes per jaar te fokken.

2020

Op 2 januari werd Astrid v. Tilburgs Roem moeder van 3 mooie pups. De vader van deze pups is Kamp. Badi v. Semendria Hof. (E-nest)

Kampioen Oletta v. Tilburgs Roem werd op 8 maart moeder van 4 reutjes en 1 teefje. De vader van de pups is Aldo v. Tilburgs Roem. (F-nest)

In samenwerking met Sara Cornelis-Vogelsangs, de mede-eigenaar van Amber v. Tilburgs Roem is op 15 mei een nestje van 2 reutje en 1 teefje geboren. De vader van de pups is Santa Julf Nokaut (Misha) van Bianca Smits. (G-nest)

En dan is inmiddels Kamp. Ruby v, Tilburgs Roem op 7 oktober moeder geworden van 5 bruine teefjes. De vader van dit nest is Kamp. Badi v. Semendriahof. Alle pups zijn al gereserveerd en zullen in december naar hun nieuwe baasjes verhuizen.

2021

Als alle plannen uitkomen zullen Ayla(voorjaar), Astrid (zomer) en Oletta (najaar) in 2021 alledrie een nestje krijgen.

Voor Oletta zal dat haar laatste nest worden.

Waarschijnlijk zal ook met Amber van Tilburgs Roem (roepnaam Arwen) in 2021 weer een nestje gefokt worden. Zie voor verdere informatie daarover de pagina “of Sara’s Garden” (knop rechts in menubalk)

Let op!! Als u in aanmerking wilt komen voor een pup dan kunt u zich, door het sturen van een E-mail met uitgebreide motivatie, aanmelden voor de wachtlijst. Helaas moet ik er wel bij vermelden dat u waarschijnlijk behoorlijk wat geduld moet hebben omdat de belangstelling erg groot is. Heeft u al eerder een “v. Tilburgs Roem” hond gehad of een nakomeling van een door mij gefokte hond dan krijgt u voorrang.

Dwergpinschers