Huidig jaar en planning voor de toekomst.

2024

Na een jaar zonder nestjes werd het weer tijd voor pups.

Het jaar 2023 stond in het teken van deelnemen aan shows in diverse landen en daarbij de zoektocht naar een geschikte buitenlandse reu voor Hilly v. Tilburgs Roem. Tijdens de Europese show in Denemarken in mei zagen we veel mooie reuen uit Noorwegen, Zweden en Finland. De black and tan reu Baron Castle Starlight Express (roepnaam Hemuli) viel op door zijn bijzonder vriendelijke karakter. Tevens waren er van Hemuli ook enkele bijzonder mooie nakomelingen aanwezig die ook een fijn karakter bleken te hebben. Daarmee was de beslissing gevallen en werd het wachten op de volgende loopsheid van Hilly.

In november 2023 werden zowel Kamp. Hilly v. Tilburgs Roem als haar moeder Kamp. Ruby v. Tilburgs Roem gedekt door de in Finland gefokte en in Zweden wonende reu Baron Castle Starlight Express.

In januari werden de nestjes geboren.

Ruby van Tilburgs Roem en Baron Castle Starlight Express

.

Het is de bedoeling dat in de 2e helft van 2024 First Lady Fira van Tilburgs Roem haar 1e nestje krijgt. Fira zal waarschijnlijk gedekt worden door Kamp. Djeck v. Tilburgs Roem.

Na ruim 50 jaar fokken van Dwergpinschers is de tijd aangebroken om een stapje terug te doen. Het is wel de bedoeling om de komende jaren nog af en toe een nestje te fokken maar het bezoeken en deelnemen aan shows in binnen- en buitenland en het gewoon genieten van mijn eigen hondjes in eigen omgeving zullen prioriteit hebben.

Let op!! Als u in de toekomst in aanmerking wilt komen voor een pup dan kunt u zich, door het sturen van een E-mail met uitgebreide motivatie, aanmelden voor de wachtlijst. Heeft u al eerder een “v. Tilburgs Roem” hond gehad of een nakomeling van een door mij gefokte hond dan krijgt u voorrang.

Dwergpinschers