Huidig jaar en planning voor komend jaar.

2023

In 2023 zijn geen nesten geboren.

Het jaar 2023 stond in het teken van deelnemen aan shows in diverse landen en daarbij de zoektocht naar een geschikte buitenlandse reu voor Hilly v. Tilburgs Roem. Tijdens de Europese show in Denemarken in mei zagen we veel mooie reuen uit Noorwegen, Zweden en Finland. De black and tan reu Baron Castle Starlight Express (roepnaam Hemuli) viel op door zijn bijzonder vriendelijke karakter. Tevens waren er van Hemuli ook enkele bijzonder mooie nakomelingen aanwezig die ook een fijn karakter bleken te hebben. Daarmee was de beslissing gevallen en werd het wachten op de volgende loopsheid van Hilly.

2024

In november 2023 werden zowel Kamp. Hilly v. Tilburgs Roem als haar moeder Kamp. Ruby v. Tilburgs Roem gedekt door de in Finland gefokte en in Zweden wonende reu Baron Castle Starlight Express. Als alles goed verloopt worden er in januari 2024 dus 2 nestjes geboren.

Ruby van Tilburgs Roem en Baron Castle Starlight Express

Het is de bedoeling dat in ze zomer van 2024 First Lady Fira van Tilburgs Roem haar 1e nestje krijgt. Fira zal waarschijnlijk gedekt worden door Kamp. Djeck v. Tilburgs Roem.

Let op!! Als u in aanmerking wilt komen voor een pup dan kunt u zich, door het sturen van een E-mail met uitgebreide motivatie, aanmelden voor de wachtlijst. Heeft u al eerder een “v. Tilburgs Roem” hond gehad of een nakomeling van een door mij gefokte hond dan krijgt u voorrang.

Dwergpinschers