Huidig jaar en planning voor komend jaar.

2022

Op 5 juni is Ruby v. Tilburgs Roem moeder geworden van 3 pups. De vader van de pups is Katere’s Mistery Only Lonely.

I

Op 21 november is Ayla v. Tilburgs Roem moeder geworden van 5 pups. De vader van de pups is Badi von Semendriahof.

2023

In de eerste helft van 2023 zijn geen nesten gepland.

Hilly v. Tilburgs Roem zal waarschijnlijk in het najaar van 2023 haar 1e nest krijgen. Voor Hilly ben ik nog op zoek naar een passende reu in het buitenland. Pas na de Europese show in Denemarken in mei 2023 zal de beslissing vallen welke reu dit gaat worden.

Waarschijnlijk zal er in de zomer een nest komen waarvan Ruby of Astrid de moeder zal zijn. Welke reu de vader van het nest gaat worden staat nog niet vast. Ik heb hiervoor al wel een paar ideeën maar bij de zoektocht naar een passende reu voor Hilly kom ik mogelijk ook voor Ruby of Astrid nog iets bijzonders tegen.

Let op!! Als u in aanmerking wilt komen voor een pup dan kunt u zich, door het sturen van een E-mail met uitgebreide motivatie, aanmelden voor de wachtlijst. U moet er wel rekening mee houden dat u waarschijnlijk over een flinke dosis geduld moet beschikken. Zeker als u wensen heeft wat betreft geslacht of kleur kan de wachttijd oplopen tot enkele jaren. Heeft u al eerder een “v. Tilburgs Roem” hond gehad of een nakomeling van een door mij gefokte hond dan krijgt u voorrang.

Dwergpinschers