Planning Nestjes:

Mijn streven is om gemiddeld 2 tot 3 nestjes per jaar te fokken. Het zag er naar uit dat het in 2019 bij 1 nestje zou blijven maar op de valreep werd Ayla v. Tilburgs Roem in de Kerstnacht moeder van 2 mooie pups. Kamp. Maximus v. Tilburgs Roem is de vader van dit nestje.

2020

Op 2 januari werd Astrid v. Tilburgs Roem moeder van 3 mooie pups. De vader van deze pups is Kamp. Badi v. Semendria Hof.

Kampioen Oletta v. Tilburgs Roem werd op 8 maart moeder van 4 reutjes en 1 teefje. De vader van de pups is Aldo v. Tilburgs Roem.

In samenwerking met Sara Cornelis-Vogelsangs, de mede-eigenaar van Amber v. Tilburgs Roem is een nestje gepland. Als alles goed verloopt wordt er half mei een nestje geboren. Amber werd gedekt door Santa Julf Nokaut (Misha) van Bianca Smits.

En dan aan het eind van 2020 zal Kamp. Ruby v, Tilburgs Roem hopelijk haar 2e nestje krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *